Uutiset & Tiedotus

Ajari Piiroselle uran avausvoitto Kangasniemellä

10.02.2018

"Pieniä virheitä tuli sinne tänne, mutta kaikkinensa olen todella tyytyväinen suoritukseen", kuvaa Piironen Kangasniemen suoritustaan. Kuva: Pekka Mäkinen / www.rallikuvat.net 

18-vuotias asikkalalainen rallikuski Ajari Piironen kurvaili menneenä viikonloppuna Rallin Suomen Juniorimestaruussarjan avausosakilpailussa Kangasniemi Rallissa luokkavoittoon yhdessä kartanlukijansa Jukka Jämsenin kanssa.

Kisa sujui kaikkinensa loistavasti ja uran avausvoitto maistui makealta.

– Voitto oli paras mahdollinen kauden aloitus, kun sarjan kannalta saatiin paljon tärkeitä pisteitä. Kisa oli alusta alkaen todella onnistunut. Ajettiin viisi pohja-aikaa ilman sen suurempia riskejä, eikä kisaan mahtunut oikeastaan yhtään likitilannetta. Pieniä virheitä tuli sinne tänne, mutta kaikkinensa olen todella tyytyväinen suoritukseen, sillä pohjilla oli vain reilu kymmenen kilometriä testiä auton kanssa, Piironen kertasi kisaansa.

Sarjan seuraava osakilpailu ajetaan helmikuun viimeisenä viikonloppuna Oulussa. Niissä maisemissa Piironen ei ole ikinä ollut rallin merkeissä, mutta tavoitteet säilyvät silti kovina.

– Oulussa en ole ollut ikinä ajamassa rallia, tai muutenkaan rallin merkeissä, mutta kaikkinensa odotan todella innolla tulevaa koitosta. Voitto on tietysti siellä myös tavoitteena, koska jälleen on jaossa paljon tärkeitä sarjapisteitä. Nopeasti löytyi tauon jälkeen taas ”tatsi” ajamiseen talvella, joten siltäkin kantilta katsottuna hyvillä mielen voidaan odotella seuraavan kisan alkua, Ajari ennakoi.

Teksti: Ajari Piironen Motorsport tiedotus

23.05.2019Iisalmelainen Verneri Säisä on piirtänyt ajo-otteillaan itsensä monen rallia seuraavan mieliin. 16-vuotias nuorukainen johtaa Nuorten SM -luokkaa talvikauden jälkeen ja tavoitteena on jatkaa hyvää vauhtia myös tulevana lauantaina 25.5. SM Riihimäki Rallis
23.04.2019GGTurbo uusioturboahtimien testi- ja tuotekehitystiimin henkilöstö Garrett Turbo Expertivise Level 1 ja 2 sertifikaatilla tunnustettuja huippuammattilaisia
21.04.2019V-Tech Center Helsinki avataan 20.5.2019 - Autojen optimointi
10.04.2019RATA-SM -kilpailukalenteri on vahvistettu ja sarjailmoittautuminen on auki - uudella ilmeellä kauteen
13.03.2019AKK hakee sisällöntuottajaa
02.03.2019Driftingistä tuttu Kristiina Aalto osallistui Itäralliin 2.3.2019
12.02.2019Sami-Matti Trogen ajaa tulevana viikonloppuna toisen rallinsa, kun nuorten SM-sarja jatkuu Kouvolassa.
21.01.2019Trogenin debyyttiralli ajettu - suupielet edelleen ylöspäin
14.01.2019Rallin Suomen Juniorimestaruussarjan avaavaan Iisalmen Säästöpankki Ralliin ilmoittautui määräaikaan mennessä 73 kuljettajaparia. Ralli ajetaan lauantaina 19. tammikuuta.
12.01.2019Rallicrossradoilta pikataipaleille - Sami-Matti Trogen ajaa elämänsä ensimmäisen rallin

Siirry arkistoon »