Keskustelu

sutiKauhutarinoita ja rahan menoa27.3.2019 1:03
Vähintäänkin rahan menoa tiedossa, mutta hiljalleen pitäisi saada Sitikan C2 VTS projekti käyntiin... Aihio seissyt nyt tallissa vuoden päivät, koska kauhutarinoiden pysäyttämänä ja taidottomuudesta johtuen en saa aikaiseksi... Auta miestä ja kirjaa neuvosi, miten toimia sähköjen kanssa. Alla esimerkit, jotka johdattavat asian äärelle; 1. Myy aihio ja hommaa Netflix. Saat sentään elämän. 2. Myy aihio ja kiitä onneasi, että pääsit ennen tätä(kin) hairahdusta pösöistä eroon. 3. Poista ensin airbägit, sen jälkeen ota yhteyttä. Olisin kiinnostunutt aihiosta... 4. Ottaisin yhteyttä ja voisin heittää muutaman ajatuksen asiaan, mutta en löydä yht.tietoja. Laitatko tulemaan?

TimppaRe: Kauhutarinoita ja rahan menoa27.3.2019 18:05
Että mitä?

sutiRe: Kauhutarinoita ja rahan menoa27.3.2019 19:24
Sitä, että C2 rakentajien huomiota hain antamalla jo valmiit vastausmallit :)

Eli jos tai kun osa porukoista on noiden sähköjen kanssa paininut, niin kauhutarinoiden lisäksi olisi vinkit niiden tekoon tai tekijästä tarpeen.

V1800Re: Kauhutarinoita ja rahan menoa28.3.2019 9:50
Tarvitset vähintään yhden ABS-anturin ja ABS:n älyn ohjaustehostinta varten, eli älä poista niitä. Myöskin väyläsähköjen karsinta kannattaa tehdä ajatuksen kanssa, jos vakioboksilla aiot ajaa niin avaimen tunnistuksen piuhat jätettävä virtalukolle. Käsijarrun valon liitin kannattaa irrottaa, muuten kuuluu tilulii kun vauhdissa tempaisee. ;)

TimppaRe: Kauhutarinoita ja rahan menoa28.3.2019 19:02
Juuri noin kuin v1800 kertoi. Ei sen kummenpaa vaadi. Niin ne menee lähes kaikissa autoissa nykyään. Kun purat niin käytä aina välillä käynnissä ja kokeile että ohjaustehostinkin toimii.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: