Keskustelu

Saituri Ftcc ahvenisto 25.5.2017 22:04
Joko on selvinnyt onko osanottomaksu sarjasäännön mukainen?

JoneRe: Ftcc ahvenisto 6.6.2017 14:39
Ei heittele vaan faktoja on ja paljon. Aikataulu julkaistiin 3 vkoa myöhässä, ilmoittautumisaikana muuteltiin sääntöjä, osanottomaksu ei ollut sarjasäännön mukainen, emme saaneet ennaakkoon niitä 50kpl lippuja joitka oli sarjasäännöissä luvattu jne... lista on pitkä

Mirella Re: Ftcc ahvenisto 6.6.2017 16:23
Pettynyt, voisitko selventää miksi olet niin kovin pettynyt? Minullahan oli täysin sääntöjen mukainen auto ja isäni tilanne on käsitelty. Minulta voi kyllä kysyä asioita suoraan jos jokin ihmetyttää? Mutta sitä en hyväksy että asioidaan tuodaan väärin esille tai että ihmisiä ruvetaan haukkumaan varsinkaan ilman mitään syytä.

PettynytRe: Ftcc ahvenisto 6.6.2017 22:00
Miksi Mirella et sitten saanut pisteitä ensimmäisestä lähdöstä ja miksi isäsi sai varoituksrn. Selvennä nyt sitä

MirellaRe: Ftcc ahvenisto 7.6.2017 8:06
Huomenta Pettynyt, heti kun vastailet omalla nimellä voin kertoa miten asiat ovat :)

PettynytRe: Ftcc ahvenisto 7.6.2017 10:35
Mika Suvanto

MirellaRe: Ftcc ahvenisto 7.6.2017 11:39
Hei Mika, Minun asia on vielä kesken ja isäni tilanteen tuomaristo tutki ja totesi oikeasti Emman painaneen hänet ulos radalta.

paikalla ollutRe: Ftcc ahvenisto 7.6.2017 13:27
Sokea on tuomaristo tai sitten tv-kuvaa on muunneltu

Ensin oli puks ja sitten oli kopsRe: Ftcc ahvenisto 7.6.2017 13:53
"Hyvät ystävät, tuttavat, kilpakumppanit ja muut läheltä ja kauempaa seuranneet. Tervetuloa rakkaan ystävämme Suomalaisen Rata-autoilun muistotilaisuuteen......"

Jonkinaikaa on jo kummastuttanut muutamat tulkinnat ajotavasta radalla. Mutta tämä on kyllä pohjanoteeraus. Pyrkimys on ilmeisesti siistimpään suuntaan, mutta näillä "ennakkotapauksilla" saadaan aikaan varsin mielenkiintoisia seurauksia. Jos selvästi edellä ja jo suhteellisen syvällä kaarteeseen ehtinyt, normaalilla ajolinjalla ajava kilpailija aletaan katsoa syylliseksi osumaan, ollaan kyllä jännän äärellä.

Ajo/pelisilmäähän ei tuolla tulkinnalla kaivata enää juuri ollenkaan, tasaväkisellä kalustolla onnistuu hyvinkin monessa kohtaa Suomen ratoja työntää keulaa sen verran toisen rinnalle edes puskurin verran, ikäänkuin kokeilemaan kääntyiskö se reppana eteen ja sattus vaikka pyörähtää niin kerään pisteet pois kuleksimasta.

Ja jos se edellämenevä toimis "oikein" ja huomaa ohitusyrityksen tapahtuvan esim. puskurien risteämän verran. Ja jättää "oven auki", ajautuen ajolinjalta pois menettää melko varmasti sijoituksensa, tälläisen kokeiluluonteisen tuikkaamisen seurauksena. Minkäslaista kilpa-ajoa se on?

RalliX ja jokkis on toki erikseen, mutta on tämä mielenkiintoista....

KatsojaRe: Ftcc ahvenisto 7.6.2017 13:58
Yleensä varoituksen saa tapahtumaan syyllinen.
Mirellan mukaan Emma aiheutti tilanteen mutta
ei saanut varoitusta ?

Jari Kohonen Re: Ftcc ahvenisto 7.6.2017 17:47
Lauantain tulkinnan mukaan ikävän kilpakumppanin voi siis ihan perusteellisesti eliminoida tuhoamalla tämän auton. Todella siistiä :-D
Täytyypä pitää mielessä. Minä olen päässyt jopa "romuralliksi" tulkittavissa lajeissa, kuten jokkis ja jäärata tuomariston puhutteluun, kun en ole suostunut kiilattavaksi, vaan olen painanut ohituksessa eteen poikittain ajaneen kilpailijan edestäni pois. Siitäkin olen saanut varoituksia, vaikka siis olen ajanut omaa linjaa ja ohitettava on kiilannut. Sitähän tuossa J. Nurmisen tapauksessa ei edes tapahtunut, vaan kaima hyökkäsi nurmikon kautta kylkeen ajattaen Kimiläisen kaiteeseen saakka. Pitää tallettaa tämä video mahdollisia tulevia omia "kuulusteluja" varten ;-)
Nyt on askelmerkit annettu ja "Lex. Nurminen" lienee jatkossa pätevä?

PettynytRe: Ftcc ahvenisto 7.6.2017 19:57
Miten Ja mikä asia Mirella sinulla on kesken? Kerro nyt ihmeessä. Nythän sinulla on siihen hyvä mahdollisuus. Pisteitä et kuitenkaan saanut?
Tv Mika

dcssRe: Ftcc ahvenisto 8.6.2017 20:26
Toivottavasti kilpailunjohtokin saa jonkin rangaistuksen täysin järjettömistä päätöksistään,

Roope Re: Ftcc ahvenisto 11.6.2017 20:53
Joko on kinat kinattu?

OuluRe: Ftcc ahvenisto 11.6.2017 20:58
Oliko Mirellan Hondassa laiton moottori?

...Re: Ftcc ahvenisto 11.6.2017 22:23
Olisko ollut uritetut jarrulevyt...Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: